Experience & Excellence Treeport Centre

Centraal op het Business Centre Treeport verrijst het Experience & Excellence Treeport Centre (E&E Treeport centre). Een hoogkwalitatief duurzaam gebouw voor promotie en kennisdoeleinden. Het landmark van het business centre zal door haar ligging en uitstraling in één oogopslag duidelijk maken dat het op het Business Centre Treeport over de boomteelt gaat.

Promotie en marketing

In combinatie met een ruime parkeervoorziening bij het hoofdgebouw biedt het gebouw ruimte voor beurzen, congressen, evenementen, exposities en bijeenkomsten. Het Business Centre Treeport is gericht op business-to-business dat ook in het E&E Treeport Centre de hoofdactiviteiten zijn. En dit alles op het gebied van promotie, verkoop, handel, kennis, et cetera.

Kennis

In het gebouw is ruimte voor onderwijs, onderzoek en kennisontwikkeling voor diverse bedrijven, organisaties en instellingen. Studieruimten, experimentele ruimtes en laboratoria, lokalen en vergaderzalen, bieden alle mogelijkheden voor experience en excellence.

Voorzieningen

Het E&E Treeport Centre biedt tevens diverse dienstverleningen op het gebied van kantoorfaciliteiten, horeca en overnachtingen. Flexplekken, digitale mobiliteit, wifi, gastheerschap en andere voorzieningen zijn aanwezig.

 
Een innovatief en volledig op de boomteeltsector gericht bedrijventerrein
 
Samen kom je verder. Collectieven, partners en allianties