Treehub

De Treehub biedt plaats voor bedrijven die zorgen voor slimme, goedkope en duurzame logistieke dienstverlening voor kweker en handelaar in de boomteeltsector, in en buiten Zundert.

Treerun

Het betreft rundiensten waarbij de producten uit de directe regio worden verzameld naar de Treehub en  hubdiensten op de Treehub zelf.

Linehaul

Daarnaast biedt de Treehub ruimte en de organisatie van linehauldiensten in binnen en buitenland. Door de samenwerking met transporteurs en logistieke bedrijven op het business centre en door samenwerking met het Havenschap Moerdijk kunnen de producten over heel de wereld over de weg, per rail en over het water worden vervoerd.

Koeling

In de Treerun is ruimte voor het gekoeld bewaren van boomteeltproducten. Hiermee wordt het eenvoudiger om de verkoopseizoenen te verlengen en dus langere periodes in het jaar te kunnen leveren.

Waarde creatie

Producten van de boomteeltsector behoeven steeds meer verkoop behandeling voordat het kan worden uitgeleverd. Het verpakken, het samenstellen van diverse producten, het labelen en andere toegevoegde handelingen en activiteiten kunnen op de Treerun worden verzorgd. Zo zullen de producten just in time en onder de juiste condities uitgeleverd worden.

Duurzaam

De BCT B.V. zal stimuleren om alle interne transportbewegingen op het BCT op duurzame schone brandstoffen (LNG, CNG, Waterstof etc.) te laten plaatsvinden. De voorzieningen daarvoor worden getroffen.
 
Het logistieke en handelscentrum is gevestigd op de Treehub.
 
Voortgang BCT
Voorop lopen en vooruit blijven
 
Samen kom je verder. Collectieven, partners en allianties