Contactpersonen

Waarom kiest u voor Bedrijventerrein BCT?

    Hoogwaardig en duurzaam bedrijventerrein.
    Centrale ligging en logistiek knooppunt.
    Synergie & Symbiose, Het bedrijventerrein waar bedrijven zitten die een win-win situaties kunnen creëren door samenwerking.
    Groen in alle opzichten.
contact opnemen

Algemeen Nationale Viering Boomfeestdag verplaatst naar 16 november 2022

10 januari 2022
Algemeen Nationale Viering Boomfeestdag verplaatst naar 16 november 2022


De coronapandemie brengt nog steeds veel onzekerheid met zich mee. Daarom wordt de Nationale Viering Boomfeestdag verplaatst van 16 maart 2022 naar woensdag 16 november 2022.

Dit hebben stichting Nationale Boomfeestdag, gemeente Zundert en Treeport BCT Partners BV samen besloten. Tijdens de Nationale Viering Boomfeestdag is er namelijk naast het buitenprogramma (het planten van de bomen), ook sprake van een uitgebreid binnenprogramma met workshops en presentaties voor de honderden kinderen en volwassenen. In maart is het risico te groot dat we nog altijd moeten werken met de 1,5-meter afstand en een veel lager aantal gasten.

Uiteraard laten we ondanks het verplaatsen van de Nationale Viering Boomfeestdag, 16 maart zeker niet ongemerkt voorbij gaan. Scholen, gemeenten, natuurorganisaties, NME-centra en andere bomenfans staat het vrij om te kiezen. Zij kunnen hun Boomfeestdag, binnen de dan geldende Coronarichtlijnen, op woensdag 16 maart vieren en/of aansluiten op 16 november, tijdens de aftrap van het Boomfeestseizoen 2022-2023. En natuurlijk kun je op elke willekeurige andere dag in het Boomfeestseizoen een Boomfeestdag vieren. Vergeet dan niet jouw Boomfeestdag aan te melden via boomfeestdag.nl/doemee. Iedere boom telt…!


Lokale Boomfeestdag in Zundert

Binnen de gemeente Zundert organiseren diverse partijen op 16 maart een lokale Boomfeestdag o.a. op het BCT-terrein. Stichting Nationale Boomfeestdag zal op deze dag het voorgaande Boomfeestseizoen symbolisch afsluiten en vooruitblikken naar de Boomfeestdag activiteiten in 2022.

 
 
© 2022 - Bedrijventerrein Business Centre Treeport - Sitemap - Disclaimer - Privacy Verklaring