Contactpersonen

Waarom kiest u voor Bedrijventerrein BCT?

    Hoogwaardig en duurzaam bedrijventerrein.
    Centrale ligging en logistiek knooppunt.
    Synergie & Symbiose, Het bedrijventerrein waar bedrijven zitten die een win-win situaties kunnen creëren door samenwerking.
    Groen in alle opzichten.
contact opnemen

Boomteelt: duurzame producent van zuurstof!

16 maart 2021
Boomteelt: duurzame producent van zuurstof!
Business Centre Treeport (BCT)
De boomteeltsector in het Nederlandse Noord-Brabant en de Belgische Noordelijke Kempen kent een rijke geschiedenis en is door de jaren heen uitgegroeid tot een modern, omvangrijk, toonaangevend en innovatief boomteeltgebied.

 
Het middelpunt van dit gebied ligt in de gemeente Zundert. Daar, precies op de landsgrens, is het BCT gepland. Op deze plek aan de A16/E19, centraal gelegen ten opzichte van de grote havens en snelwegen, zal een agrologistiek centrum verrijzen van zo’n 62 hectare.

Door ketengerichte samenwerking beoogt de Treeportregio, met Zundert als bloeiend centrum, een sterke marktpositie in Europa, een toonaangevende positie in branchegerelateerde kennis, innovatie en hoogwaardige arbeid, een economische evenwichtige groei en een sterk netwerk van ondernemers en bedrijven. 
 
De ontwikkeling van het BCT als logistieke draaischijf is cruciaal voor de doorontwikkeling van de boomteelt business in de regio. 

GROEN IS GOUD
Groen levert een belangrijke bijdrage aan klimaatvraagstukken, biodiversiteit, (hitte)stressreductie, vastgoedwaarde, gezondheid, leer- en werkprestaties en zorgkosten. Allemaal actuele zaken waarin groen kan bijdragen in het oplossen of verlichten van problemen. De Treeportregio zorgt voor dat groen.


Bekijk de video:

 
 
 
© 2024 - Bedrijventerrein Business Centre Treeport - Sitemap - Disclaimer - Privacy Verklaring