Contactpersonen

Waarom kiest u voor Bedrijventerrein BCT?

    Hoogwaardig en duurzaam bedrijventerrein.
    Centrale ligging en logistiek knooppunt.
    Synergie & Symbiose, Het bedrijventerrein waar bedrijven zitten die een win-win situaties kunnen creëren door samenwerking.
    Groen in alle opzichten.
contact opnemen

Eerste aanplant openbaar groen op BCT

10 maart 2022
Eerste aanplant openbaar groen op BCT

Normaliter vindt de Nationale Viering Boomfeestdag op de derde woensdag in maart plaats. Vanwege te grote onzekerheid rondom de coronapandemie is in januari besloten om de Nationale Viering Boomfeestdag in Zundert van 16 maart naar 16 november 2022 te verplaatsen. 
 
Lokale Viering Boomfeestdag in Zundert: 16 maart 2022
Uiteraard gaat 16 maart niet ongemerkt voorbij, in de gemeente Zundert staat dan een lokale viering op de planning. 121 Leerlingen van de Jozefschool uit Wernhout, St. Antoniusschool uit Klein-Zundert en Sint Bavo uit Rijsbergen, starten op die dag met de aanplant van de zaadgaard op Business Centre Treeport op Hazeldonk. Op 16 november zullen ze deze klus, tijdens de Nationale Viering Boomfeestdag, samen met kinderen van andere scholen uit de gemeente Zundert én stad Hoogstraten afronden.
 
Zundertse kinderen bomen over een zaadgaard
Wat is nou een zaadgaard en waarom leggen we die aan? Gelukkig weet Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert daar alles van en kregen de kinderen voor 16 maart alvast een gastles zodat ze weten wat ze waarom op 16 maart gaan aanplanten. Op een interactieve manier werd het nut en belang van de aanleg toegelicht aan de enthousiaste kinderen. 
 
Op 16 maart staan vanaf 9 uur de kinderschoppen, geschonken door Treeport, en 2.750 boompjes in 20 soorten zoals onder andere Acer campestre (Spaanse aak), Cornus sanguinea (Rode kornoelje), Prunus padus (Gewone vogelkers), Rhamnus cathartica (Wegedoorn) en Rosa canina (Hondsroos) geschonken door BCT, gereed op de plantlocatie. De stichting Nationale Boomfeestdag zal het ochtendprogramma met kinderactiviteiten begeleiden m.m.v. van de gemeente Zundert, Treeport en BCT. 
 
 
 
 
© 2022 - Bedrijventerrein Business Centre Treeport - Sitemap - Disclaimer - Privacy Verklaring