Contactpersonen

Waarom kiest u voor Bedrijventerrein BCT?

    Hoogwaardig en duurzaam bedrijventerrein.
    Centrale ligging en logistiek knooppunt.
    Synergie & Symbiose, Het bedrijventerrein waar bedrijven zitten die een win-win situaties kunnen creëren door samenwerking.
    Groen in alle opzichten.
contact opnemen

Preview Day op 18 februari 2022

4 februari 2022
Preview Day op 18 februari 2022
Het eerste gebouw op het BCT nadert zijn definitieve vorm; DC Hazeldonk. Dit betreft het gebouw waarin ook BCT Treehub BV gevestigd is en daarnaast de Cold Store. Een distributiecentrum van ruim 10.000 m².
 
Schalk Makelaardij is gevraagd om via een dienstverleningsovereenkomst huurders voor dat gedeelte te vinden. Daarom organiseren ze op 18 februari 2022 een Preview Day waarbij geïnteresseerden de gelegenheid krijgen om de locatie en de mogelijkheden te bekijken.

Gedurende de dag zullen ze volgens de coronamaatregelen in kleine groepen persoonlijke rondleidingen verzorgen waarbij er alle ruimte is voor vragen en opmerkingen.

Vooraf aanmelden voor de Preview Day op 18 februari kan via bct@schalkmakelaardij.nl of via telefoonnummer +31 (0) 76 597 3000. Er wordt dan in overleg met u een tijdstip voor deze dag vastgelegd.
 
De Preview Day voor geïnteresseerden in huur en/of afname betreft de voorbereidingen om het gebouw volledig in bedrijf te krijgen. Uiteraard zal de BCT Treehub BV nog een officiële opening met rondleidingen en toelichting kennen voor alle geïnteresseerden, belanghebbenden en omwonenden. Hiervoor ontvangen de Treeportleden t.z.t. een persoonlijke uitnodiging. We verwachten dat deze in week 15 zal kunnen plaatsvinden e.e.a. is mede afhankelijk van de volledige in bedrijfstelling en de corona-ontwikkelingen.
 
 
 
 
 
© 2024 - Bedrijventerrein Business Centre Treeport - Sitemap - Disclaimer - Privacy Verklaring