Contactpersonen

Waarom kiest u voor Bedrijventerrein BCT?

    Hoogwaardig en duurzaam bedrijventerrein.
    Centrale ligging en logistiek knooppunt.
    Synergie & Symbiose, Het bedrijventerrein waar bedrijven zitten die een win-win situaties kunnen creëren door samenwerking.
    Groen in alle opzichten.
contact opnemen

Ron Poppelaars Transport B.V. vestigt zich op BCT

27 juli 2023
Ron Poppelaars Transport B.V. vestigt zich op BCT
Op 25 juli 2023 ondertekenden Ron Poppelaars, algemeen directeur van Ron Poppelaars Transport BV, en Chantal van Kuyck, algemeen directeur van Treeport BCT Partners BV, een koopovereenkomst voor kavel 18 op Business Centre Treeport, ter grootte van ruim 14.000 vierkante meter. De bouwplannen zijn al in de maak, zodat de vergunning op korte termijn kan worden ingelegd om vervolgens na toekenning met de bouw te kunnen starten. 
 
Boomteeltgelieerd
Voor Business Centre Treeport geldt een nadrukkelijk thematisch filter, gericht op de boomteeltsector. Daarom krijgen ook uitsluitend boomteeltgelieerde bedrijven en/of bedrijven van toegevoegde waarde, aanmerkelijke cross-overs, de mogelijkheid zich hier te vestigen. Voor Ron Poppelaars Transport BV is die gelieerdheid aanwezig en het bedrijf zal zich de komende jaren verder ontwikkelen: ze zijn gespecialiseerd in het containertransport en koel-/vriestransport. Jaarlijks verzorgen ze duizenden transporten. 
 
Momenteel beschikt het Zundertse bedrijf over 25 eenheden en ook over een loods plus terrein en huren ze extern locaties bij, zodat het klanten kan voorzien van tijdelijke opslag en cross-docking. Ook wat dat betreft wordt een samenwerking met BCT Treehub Cold Store BV een interessante toevoeging. 
 
Duurzaamheid
Treeport BCT Partners BV kijkt uit naar de komst van deze jonge ambitieuze ondernemer met een hart voor de sector. De samenwerking en cross-overs waar momenteel al sprake van is, zullen dan alleen maar verder uitbreiden en het bedrijf kan alle activiteit op één locatie concentreren. Daarnaast is het fijn om te zien dat het bedrijf veel waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid. Dat sluit aan bij de visie van Business Centre Treeport. 
 
Over BCT
De gebiedsontwikkeling is te vinden op het grensgebied tussen Nederland en België. Daar wordt gefaseerd circa 62 hectare boomteeltbusiness ontwikkeld, in de gemeenten Zundert en de Stad Hoogstraten. Het te realiseren bedrijventerrein ligt langs de A16-E19 en heeft een thematisch filter. Alle bedrijven die een bijdrage leveren aan het verbeteren van de boomteelt business zijn op het bedrijventerrein van harte welkom.
 
Meer informatie op: www.poppelaars-transport.nl en www.bct-zundert.eu   
 
 
© 2024 - Bedrijventerrein Business Centre Treeport - Sitemap - Disclaimer - Privacy Verklaring