Vestig u hier!Uw bedrijf in het hart van het groenBekijk alle beschikbare kavels

Contactpersonen

Waarom kiest u voor Bedrijventerrein BCT?

    Hoogwaardig en duurzaam bedrijventerrein.
    Centrale ligging en logistiek knooppunt.
    Synergie & Symbiose, Het bedrijventerrein waar bedrijven zitten die een win-win situaties kunnen creëren door samenwerking.
    Groen in alle opzichten.
contact opnemen

Centrale Ligging

Groene Omgeving

Passend Aanbod

Ruimte voor Groei

 
 

Ontwikkeling

Wij ontwikkelen gefaseerd circa 62 hectare boomteelt business op de grens van Nederland en België in de gemeenten Zundert en de Stad Hoogstraten. De Gebiedsontwikkeling (NL) en revitalisering van Transportzone (B) zal gefocust worden op grondgebieden binnen de gemeente Zundert (NL) en de stad Hoogstraten (B). Het te realiseren bedrijventerrein ligt langs de A16-E19 en heeft een thematisch filter dat volledig gericht is op de boomteeltsector. Alle bedrijven die een bijdrage leveren aan het verbeteren van de boomteelt business zijn op het Bedrijventerrein Treeport van harte welkom.


Werkzaamheden uitvoeren? Om gevaarlijke situaties te voorkomen bent u wettelijk verplicht om vooraf middels het onderstaande formulier toestemming te vragen: (klik op de afbeelding om te downloaden) 
Status 90%
 
 

Kan mijn bedrijf zich vestigen op BCT?

De boomteeltsector in Noord-Brabant en de Belgische Noorderkempen kent een rijke geschiedenis en is cruciaal voor de werkgelegenheid en economische ontwikkeling in de regio. Door de jaren heen is de regio uitgegroeid tot een modern en innovatief boomteeltgebied waar het bedrijventerrein Business Centre Treeport (BCT) heel goed in past.

Het middelpunt van dit gebied ligt in de gemeente Zundert. Daarom is ervoor gekozen om het bedrijventerrein precies te plaatsen op de grens van deze twee landen én regio’s. Op deze plek aan de A16/E19 zal in de komende jaren een agrologistiek centrum verrijzen van zo’n 62 hectare.

Doe hier de test
 
© 2024 - Bedrijventerrein Business Centre Treeport - Sitemap - Disclaimer - Privacy Verklaring