Informatie bedrijventerrein Business Centre Treeport

                 
 

Bereikbaarheid

Het terrein BC Treeport is direct bereikbaar via de snelwegen A16, E19, precies op de grens van Nederland en België. De grootste internationale verbinding tussen Rotterdam en Antwerpen.De perfecte plek dus om alle bedrijvigheid te concentreren die met de groene economie te maken heeft.

Beveiliging

Bedrijventerrein Business Centre Treeport gebruikt een van de beste beveiligingssystemen van Nederland. Het systeem werkt met een glasvezelnetwerk. Het houdt bijvoorbeeld toezicht op alle toegangswegen van het hele terrein en kan zelfs nummerborden herkennen. Naast deze beveiliging zijn er beveiligde parkeerplaatsen voor vrachtwagens beschikbaar

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt van bedrijventerrein Business Centre Treeport. We wekken onze eigen energie op doormiddel van windturbines en zonneparken. Ecologische verbindingszone maken het berdrijventerrein leefbaar en vriendelijk om te verblijven. Dit zijn maar twee voorbeelden van de grote diversiteit van de hoge ambitie op het gebied van duurzaamheid.

Parkmanagement

Dankzij haar parkmanagement heeft bedrijventerrein Business Centre Treeport haar zaken goed geregeld. Het parkmanagement is een vast onderdeel van deze locatie waar alle ondernemers gebruik van maken. Het houdt zich bezig met het beheer en onderhoud, de openbare veiligheid en de bewegwijzering. Ook heeft het bedrijvenpark haar eigen parkmanager, die fungeert als aanspreekpunt voor ondernemers.

Mogelijkheden

U krijgt veel ruimte om uw kavel aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Het flexibel bestemmingsplan maakt dit mogelijk om de wensen van nu maar ook voor de toekomst waar te maken.

Status

Bedrijventerrein Business Centre Treeport is klaar voor de bouw. Alle straten, rioleringen en andere openbare voorzieningen worden nu aangelegd voor gebruik. Na uw aankoop en het regelen van de vergunning kunt u dus direct beginnen met bouwen.

 

Kan mijn bedrijf zich vestigen op BCT?

De boomteeltsector in Noord-Brabant en de Belgische Noorderkempen kent een rijke geschiedenis en is cruciaal voor de werkgelegenheid en economische ontwikkeling in de regio. Door de jaren heen is de regio uitgegroeid tot een modern en innovatief boomteeltgebied waar het bedrijventerrein Business Centre Treeport (BCT) heel goed in past.

Het middelpunt van dit gebied ligt in de gemeente Zundert. Daarom is ervoor gekozen om het bedrijventerrein precies te plaatsen op de grens van deze twee landen én regio’s. Op deze plek aan de A16/E19 zal in de komende jaren een agrologistiek centrum verrijzen van zo’n 62 hectare.

Doe hier de test
 

Centrale Ligging

Groene Omgeving

Passend Aanbod

Ruimte voor Groei

 
© 2023 - Bedrijventerrein Business Centre Treeport - Sitemap - Disclaimer - Privacy Verklaring